Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om Arkito.dk

Vores grundlag for butikken er "Design til din bolig". Hos Arkito.dk har vi et spændende udvalg af boligtilbehør, lige fra design belysning - lampe løsninger til knagerækker og læderhynder. Vi arbejder løbende med at finde nye spændende ting til boligen og flere af produkterne har vi som eneforhandling i Danmark, dette giver dig mulighed for at finde unikke designs til en billig pris.

Bliv venner med os på facebook under arkito.dk. Vi informerer løbende om nyheder, afholder 24 timers tilbud og laver forskellige konkurrencer som du kan deltage i.

På Arkito. dk kan du alle døgnets 24 timer bestille varer. Vi ekspederer alle hverdage fra kl. 8-16 og sørger for, at du får sendt din pakke hurtigst muligt. Skulle der være leveringstid på mere end 5 dage, vil vi kontakte dig via mail og oplyse dig om leveringstiden.

Tilbud

Under punktet outlet, vil der være stor udskiftning. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Ofte er vores tilbud på restpartier m.m. - derfor sælges de efter først til mølle princippet. Så hold øje med siden, og find et godt tilbud.

Arbejder du med et større projekt, er du velkommen til at kontakte os på mail og indhente en god pris på tværs af sortiment.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@arkito.dk hvis du har spørgsmål til siden, priser m.m.